Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αχυρένιες ψυχές

Γνωστοί από παλιά στο Θεό τους σα λαός και άσχημοι στην όψη και τα έργα, όπως και οι μεμονωμένοι άνθρωποι όταν αποκτούν ανεξέλεγκτη εξουσία δείχνουν την πραγματική τους φύση, έτσι κι αυτοί.
Η βίαιη αρπαγή της προγονικής γης είναι το πιο οδυνηρό τραύμα για έναν αγροτικό λαό. Βουτηγμένη στο αίμα από το 1948, με τρομερή βία η αρπαγή συνεχίζεται ως σήμερα.

Μισθοφόροι των Αμερικάνων, οι χαλεποί άγγελοι του Ιεχωβά εφαρμόζουν με ζήλο τη βάρβαρη επιταγή του Κυρίου τους, όπου ο χρυσός κανόνας συμπεριφοράς προς τις εχθρικές πόλεις ορίζεται επανειλημμένα στην Παλαιά Διαθήκη ως εξής: "Αν ο Γιαχβέ, ο Θεός τις παραδόσει στην κατοχή σου, σκότωσε όλα τα αρσενικά με το σπαθί. Τις γυναίκες όμως και τα παιδιά, τα ζώακαι οτιδήποτε βρίσκεται στην πόλη... κάνε τα δικά σου και απόλαυσέ τα". Τέτοια επιείκεια δείχνουν στους μακρινούς εχθρούς, ενώ για τους κοντινούς ισχύει: "Μην αφήσεις ψυχή ζωντανή"
Τρισχιλιόχρονη κουλτούρα, μοναδική σε βαρβαρότητα είναι αυτή. Είναι μεσ' στο αίμα τους. Συστηματικά επιδίδονται οι Σιωνιστές S.S.σε μαζική γενοκτονία, με σκοπό να εξαφανίσουν τον Παλαιστινιακό λαό κα να αρπάξουν ακόμα και αυτή την ελάχιστη γη που του απομένει.


Για πλήρη ενημέρωση της επιχείρησης
"ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ":www.shiptogaza.gr



Η ισοπεδωμένη Γάζα λιμοκτονεί μέσα στα ερείπιά της χωρίς τρόφιμα, νερό, ενέργεια, νοσοκομεία,φάρμακα. Απόλυτο εμπάργκο από ξηρά και θάλασσα σε οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια

Δοκιμασία για την αχυρένια ψυχή αυτών των αλλοίθωρων, το σπάσιμο του πολύχρονου αποκλεισμού αποτελεί αιχμή του δόρατος στον αγώνα συμπαράστασης προς την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.
Για πρώτη φορά καράβια από έξι διαφορετικές χώρες θα το ξανα-επιχειρήσουν ξεκινώντας από Ελλάδα. Τέλη Απριλίου φεύγουν για Γάζα ό,τι κι αν συμβεί.
Ο χρόνος είναι λίγος. Να βοηθήσουμε ΌΛΟΙ
Βίκτωρ Αναγνωστόπουλος-Μελκιάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου