Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Πνευματική Τρομοκρατία


Το εικαστικό που εικονίζεται είναι έργο του Ισπανού καλλιτέχνη Εουχένιο Μερίνο. Εκτέθηκε στη Διεθνή ΄Εκθεση σύγχρονης τέχνης ARCO. Aμέσως η Ισραηλινή πρεσβεία στη Μαδρίτη ξέσπασε στις γνωστές πιέσεις και καταγγελίες, με άξονα την κλασική πλέον, θρασεία κατηγόρια για Αντισημιτισμό, Εθνική προσβολή και όλα τα διάτρητα συναφή.
Ξεχνούν τα αναρίθμητα εγκλήματά τους, τη συστηματική γενοκτονία της Παλαιστίνης.
Μετά την τελευταία πολύνεκρη εισβολή στη Γάζα το Δεκέμβρη 2008 , συστάθηκε από τον Ο.Η.Ε. η Επιτροπή Goldstone για να γνωμοδοτήσει για τα εγκλήματα πολέμου και των δύο πλευρών.
Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο δηλωμένος Σιωνιστής, Νοτιοαφρικανός δικαστής Goldstone.
Η προσκείμενη στο Ισραήλ σύνθεσή της επιτροπής ήταν και αυτή δεδομένη.
Όμως, δεν προέβλεψαν ότι ο άνθρωπος αυτός θα ήταν ποτέ δυνατόν να κάνει στοιχειωδώς έντιμα και αντικειμενικά τη δουλειά του. Τα εγκλήματα, οι αναφορές και το πόρισμα της Έκθεσης ήταν συντριπτικά σε βάρος του Ισραήλ.
Αμέσως ο Goldstone υπέστη μία πρωτοφανή επίθεση προπηλακισμού και εξευτελισμού από σύσσωμα τα Μ.Μ.Ε. και τις διάφορες Σιωνιστικές παραοργανώσεις. Τον χαρακτήρισαν ψυχοπαθή, ανώμαλο, διαταραγμένο, ηλίθιο και φυσικά, πάνω απ’ όλα, ΠΡΟΔΟΤΗ.


Αυτό που έγραφε ο Μάρξ για τη Γερμανία του 19ου αιώνα, θα μπορούσε κάλλιστα να ειπωθεί για την πορεία του Σιωνιστικού κράτους από την ίδρυσή του (1948) ως σήμερα: «το Ισραήλ πρωτοσυνάντησε τη λευτεριά τη μέρα της ταφής της».

Νάντια Γαβαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου