Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ


Οι προσφάτως συλληφθέντες για συμμετοχή στον επαναστατικό αγώνα, συλλήψεις που το αρμόδιο υπουργείο πολυδιαφήμιζε καιρό τώρα και έντεχνα προωθούσε πληροφορίες στο τύπο με στρατευμένα παπαγαλάκια της δήθεν ενημέρωσης, διέπραξαν τα βαρύτατα και επικίνδυνα αδικήματα του αστικού κανόνα που επιβάλλει κοινωνική αναισθησία και πνευματική υπνηλία στους πολίτες.
Κάθε απόκλιση από τον επιβαλλόμενο αυτό κανόνα, αποτελεί σοβαρή απειλή για την συνεχιζόμενη και συνεχώς αυξανόμενη κρατική βία και κοινωνική αδικία.
Έτσι ο σκληρός δίσκος της ΕΥΠ που ποτέ δεν παραδίδεται στη Δικαιοσύνη για έλεγχο, τελευταίου τύπου της μάρκας «ράβε- ξήλωνε» έδρασε και πάλι στα πλαίσια της στρατηγικής « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα » για αυθαίρετες κατασκευές κατηγοριών και σενάρια συνωμοσίας.
Έτσι είδαμε και τρομάξαμε ανακριτικές πράξεις που θεωρούνται μυστικές όπως η κατ’ οίκον έρευνα να παραδίδονται στην δημοσιότητα με κρίσεις και φθηνά σχόλια, ονομάζοντας τα σπίτια πολιτών «γιάφκες» και να προωθούνται αποσπάσματα συνομιλιών χωρίς χρονικό προσδιορισμό και προφανώς άκυρα δικονομικά, για να καταδειχθεί η δήθεν αναλγησία των κατηγορουμένων.
Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι υπερασπιστές δικηγόροι με δύναμη και σθένος να ξεσκεπάσουν τις στημένες και πάλι αγχόνες.

Φραγκίσκος Ραγκούσης, Δικηγόρος
Σκονισμένος Αστός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου